Meld je nu aan en word ook gevonden!
Katten oppas Zeist gezocht? Hieronder vind je alle aanbieders!
Omschrijving Vergoeding
Waardering
Afstand

Den Hoet

Kattenpension Den Hoet

Meer informatie
Kattenpension den Hoet, gelegenheid om uw huisdier (uitsluitend katten) bij ons te brengen voor langere of kortere periode, voor een vakantie of verhuizing, of andere omstandigheden.

Wij zullen met aandacht, in rustige goede sfeer, er naar streven ook uw dier een aangenaam verblijf te geven.
op aanvraag
0 recensies
7 km

Karin

Kattenoppas aan huis in Culemborg e.o.

Meer informatie
Heerlijk op vakantie! Een paar dagen er tussenuit, of twee weken naar de zon... Maar omdat u op vakantie gaat wil niet zeggen dat uw kat op vakantie kan, of zelfs wil, gaan... Een kat blijft liever thuis, lekker veilig in zijn of haar vertrouwde omgeving waar uw kat zich op zijn gemak voelt. Soms kan een behulpzame buurvrouw de kat iedere dag even eten geven, maar dat is niet voor iedereen het geval. Dan kan een kattenoppas aan huis uitkomst bieden.

Kattenoppas Regio Culemborg kan eens per dag uw kat(ten) komen verzorgen, knuffelen en eten geven. Daarnaast wordt de post weggehaald, de omgeving van de kattenbak dagelijks gestofzuigd en eventueel krijgen uw planten water. In overleg en tegen meerprijs kunnen er ook extra klusjes afgesproken worden, zoals de tuin sproeien, andere huisdieren eten geven (vissen, vogels, knaagdieren enz.) en de vuilnisbak aan de weg zetten.
op aanvraag
0 recensies
16 km

José van Putten

Kattenhotel Culemborg

Meer informatie
Welkom bij Kattenhotel CulemborgWij waken over de gezondheid van uw kat én zorgen ook dat het comfortabel en
gezellig is.

Veterinair toezicht dagelijks aanwezig door de dierenartsen van Dierenkliniek Culemborg.
Het hotel heeft een buitenren op het zonnige westen en eigen nachtverblijven.
Voeding bestaat uit hoogwaardig kattenvoer van Hill?s.
Medische ingrepen tijdens verblijf in hotel zijn mogelijk in Dierenkliniek Culemborg, zoals een castratie, een andere operatie of gebitssanering. Het traject van voor- en nazorg nemen wij dan graag van u over.
Toedienen van medicijnen, verstrekken van dieetvoer of geven van injecties is voor ons natuurlijk geen probleem, zoals bij een diabetes kat.
Goed bereikbaar vanaf de A2 richting Schiphol vanuit het zuiden.
Eigen parkeergelegenheid.
op aanvraag
0 recensies
16 km

Marijke

Dierenhotel Marijke

Meer informatie
Met uitzicht op het zuiden kunnen de poezen, zowel in hun binnen- als hun buitenverblijf, lekker van het zonnetje genieten. In de natuur leven poezen solitair, dit houdt echter nog niet in dat een poes niet van gezelschap en gezelligheid houdt. Vandaar dat het in ons kattenhotel mogelijk is dat de poes tijdens het logeren de vrijheid of juist privacy kan genieten die zij wenst. Normaal gesproken verblijft uw poes in de gezamenlijke poezenkamer van ons kattenpension. Hier vandaan kan onze gast zich dus naar believen ook naar het buitenverblijf begeven. Indien u echter wilt dat uw poes een kamertje voor zichzelf krijgt, is dit ook mogelijk.
De poezenkamer is ruim, gezellig huiselijk ingericht en voorzien van alle comfort zoals verwarming en airconditioning. De poezen hebben een eigen vrijstaand gebouw tot hun beschikking dus geen last van de drukte van bijvoorbeeld honden of mensen die ons dierenhotel komen bezoeken.
op aanvraag
0 recensies
23 km

St. Dierentehuis

Honden- en kattenpension

Meer informatie
Het hele jaar biedt het Dierentehuis Leerdam uw dier een zo aangenaam mogelijk logeeradres aan.

Zowel bij de honden als de katten is het pensiondeel gescheiden van het asielopvang deel. De hondenhokken worden zeker één maal per dag (maar indien nodig meerdere malen) grondig gereinigd. Er zijn buitenhokken waar het dier vrijelijk naar toe kan. Het uitlaat- en renterrein hebben verschillende compartimenten zodat meerdere honden tegelijk hun energie kwijt kunnen raken.

Honden worden in principe per twee in één hok geplaatst - daar zijn de maten op afgestemd. Uiteraard letten wij er op dat de dieren met elkaar overweg kunnen. Maar soms kan een dier alleen met zichzelf overweg. Wanneer u wenst dat uw dier alleen zit, kunnen wij u alleen van dienst zijn indien de capaciteit dit toelaat. Speciaal in de piek van de vakantieperiode zou dit laatste een probleem kunnen zijn en is er de mogelijkheid dat hiervoor een hogere pensionprijs wordt berekend!

Katten zitten gezellig met z'n allen in een kattenkamer, welke een binnen- en een buitenruimte heeft. U kunt uiteraard uw eigen voer aanleveren, maar dat levert zowel bij hond als kat echter geen korting op de pensionprijs op. Echter voor katten met eigen voer is beperkt ruimte beschikbaar.

Is uw huisdier een logé in ons pension, dan kunt u er van op aan dat uw huisdier een goede liefdevolle verzorging krijgt.
op aanvraag
0 recensies
25 km

Dotje Kattenhoteldotje.nl

Kat & huisdierpensionkamer met buiten

Meer informatie
kattenhoteldotje.nl "waar zorg voor u en uw dier nog echte en persoonlijke zorg is

wij zorgen voor uw dieren als u dat om wat voor reden een moment niet kan en ont-zorgen daarmee u als dierenbaasje.

we hebben reeds jaren ervaring, ook als kattengedragsspecialisten
zie omschrijving
0 recensies
25 km

Henk & Yvette

De vakantieboerderijk voor uw kat

Meer informatie
Op de grens van Utrecht en Gelderland vindt u in een landelijke omgeving het 5-sterren onderkomen voor uw kat of poes tijdens uw vakantie of afwezigheid. In het comfortabele hotel zijn onze gasten namelijk ook op vakantie. Het pension is hondvrij, simpelweg omdat onze gasten dat erg op prijs stellen.
Een team met jarenlange ervaring staat dagelijks klaar om onze gasten met liefde en zorg een onvergetelijke vakantie te geven.

Dit is wat onze gasten kunnen verwachten:

- Dagelijks schoonmaak sanitair
- Zorg en aandacht
- Onze gasten worden voorzien van dagelijks verse kwaliteitsmaaltijden
- Ruime ontspanningsruimtes binnen en buiten
- Reserveren tegen aantrekkelijke prijzen
- Géén honden
- Knuffel/activeitenteam dagelijks aanwezig
- Speciale afdeling voor senioren en rustige katten
- Kittenafdeling
- Dynamische afdeling voor speelse katten
- Wekelijks bezoek dierenarts

Zelfs speciale wensen behoren tot de mogelijkheden. Onze missie is uw kat of poes het beste te geven tijdens uw afwezigheid.
op aanvraag
0 recensies
26 km

Kattenoppas

Kattenoppas Aan Huis

Meer informatie
Met een gerust hart op vakantie terwijl uw geliefde dieren in hun eigen vertrouwde omgeving worden verzorgd.

Uw kattenoppas aan huis in Langeraar en omgeving. (Ter-Aar, Nieuwveen, Rijnsaterwoude, Leimuiden en Woubrugge)
Ik bied ook oppas aan andere kleine huidieren.

Bekijk voor meer informatie:
www.kattenoppas-langeraar.nl
zie omschrijving
0 recensies
32 km

Petra Van Garderen

dierverzorging aan huis Gorinchem e.o.

Meer informatie
Gorinchem:
Cat Nanny Petra zorgt voor uw katten, die het liefst thuis blijven.

Voor uw kat(ten) wilt u natuurlijk het allerbeste – ook tijdens uw vakantie, weekendje weg, zakenreis of als u onverhoopt voor een ziekenhuisopname staat.

Uw kat blijft het liefste thuis. Daar is hij het meest op zijn gemak. Met verzorging aan huis kunt u zelf met een gerust hart weggaan. Uw kat wordt volgens uw wensen verzorgd in zijn eigen vertrouwde omgeving. Door alle aandacht wordt u bij het thuiskomen begroet door een tevreden kat.


Voordelen van kattenoppas aan huis door Cat Nanny Petra:
• U krijgt de verzorging van uw huisdier (en) zoals u die wenst.
• Geen stress met verplichte inentingen en uw kat brengen naar het dierenpension
• Uw huis wordt iedere dag bezocht en als u wilt, krijgen uw planten water, wordt de post uit zicht gelegd en de kliko buiten gezet.
• U hoeft geen beroep te doen op uw buren, familie of vrienden.
• Uw kat kan in zijn vertrouwde omgeving blijven.
• In combinatie met katverzorging ook verzorging van uw konijn, cavia of hamster.

Ook extra service mogelijk zoals koelkast schoonmaken, boodschappen halen op de laatste dag.

Tarief vanaf €12 per bezoek van minimaal 30 minuten

Kijkt u eens op www.catnannypetra.nl

Trefwoorden: kattenoppas
cat nanny kattenverzorging, vakantieverzorging, kattenopvang, geen kattenpension, Arkel, Gorinchem, Spijk, Dalem, Vuren, Hoogblokland
n.o.t.k.
1 recensie
33 km

Wens Oppas Almere

Uw kattenoppas aan huis in Almere

Meer informatie
Op vakantie, werk, een weekendje weg of ziekenhuis opname, onverwachts of gepland en u wilt uw huisdieren niet alleen en onverzorgd achter laten en ook niet uit hun veilige en vertrouwde omgeving halen, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor het verzorgen van uw kat en/of kleine huisdieren (kleine knaagdieren, vissen, vogels).

Wens Oppas Almere verzorgt uw kat en/of kleine knaagdieren, vissen en vogels bij u thuis in Almere.
Wij regelen de totale zorg van uw dieren, o.a. eten, drinken, verblijf schoonhouden, maar ook het toedienen van medicijnen en het spuiten van insuline.

Belangrijk vinden wij de persoonlijke aandacht voor uw dier, vandaar dat wij standaard met ze spelen en lekker kroelen.

Dus zoekt u een kattenoppas in Almere, een oppas voor uw konijnen, een oppas voor een cavia/hamster, een oppas voor uw vogels of een oppas voor uw vissen dan bent u bij ons aan het goede adres.
op aanvraag
0 recensies
34 km

Vera Lukic

Kattenoppas met veel ervaring

Meer informatie
Ik pas graag op uw kat(ten) als u op vakantie bent of even geen tijd hebt. Ik bied u ook de mogelijkheid aan om u kat(ten) bij mij thuis te laten logeren als u dat prettiger vindt. Ik ben derdejaars studente Pedagogiek en een grote kattenliefhebber. Ik zorg ervoor dat uw katjes zich veilig en prettig voelen tijdens uw afwezigheid en dat ze genoeg zorg, liefde en aandacht krijgen.
n.o.t.k.
0 recensies
36 km

Angelica Vogelzang

Kattenoppas aan huis.

Meer informatie
Beste katteneigenaar

Naast kattenadviseuse kunt u mij ook inhuren als kattenoppas.
Wanneer u geniet van een welverdiende vakantie of lekker even een weekendje weg bent zorg ik ervoor dat uw huisgenoot niets te kort komt.
Ik heb ook als dierenarts-assistente gewerkt dus wanneer uw kat speciale verzorging nodig heeft bent u bij mij ook aan het goede adres.

Basisprijs: € 9,50 per kat per dag.
Meerprijs extra katten: € 2,- per kat.
Ingegrepen: post uit brievenbus halen, planten water geven.
Verder huishoudelijke werkzaamheden zoals stofzuigen reken ik apart en kunnen worden besproken tijdens een gratis intakegesprek.
Ik blijf minimaal een uur bij de katten.

Gebied: Amsterdam Rivierenbuurt, Watergraafsmeer, De Pijp, Oost.

Voor meer informatie over mijn werk, ook als adviseuse kunt u een kijkje nemen op mijn website.

Graag tot ziens,
Angelica
€ 9,00 p.u.
0 recensies
36 km

Tommie

Kattenpension Tommie

Meer informatie
Kattenpension "Tommie" is gevestigd in een gebouw waarin zich 60 nachtverblijven bevinden verdeeld over 3 ruimten.
Aandacht en verzorging voor de gastdieren is de hoofddoelstelling om zo onze gasten een goede vakantie te geven als hun baasjes zelf ook genieten van hun vakantie.

In de vakantieperioden zult u vroegtijdig moeten reserveren om nog een plaatsje te kunnen krijgen.
op aanvraag
0 recensies
36 km

Berty Stadler

Kattenverzorging aan huis

Meer informatie
Kattenoppasdienst Amstelveen.

Voor alle katten die het liefst thuis blijven in de vakantie.

Mijn naam is Berty Städler-Roos.
Tijdens uw afwezigheid vind ik het leuk om uw kat(ten) dagelijks goed te verzorgen.
U kunt voor korte of langere tijd een beroep op mij doen.

In de oppasperiode kom ik iedere dag 1x langs: de kat krijgt eten, schoon water, de kattenbak wordt verschoond en natuurlijk heel belangrijk geef ik de kat veel aandacht!

Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraak maken:
www.facebook.com/KattenoppasdienstAmstelveen
e-mail bertystadler@planet.nl
telefoon 06.54.303.264
op aanvraag
0 recensies
36 km

Carina Burger

Kattenoppas in Amsterdam.

Meer informatie
Ga je een paar dagen of langer weg en is er niemand om voor je kat te zorgen? Ik kom bij je thuis en zorg ervoor dat je kat alles krijgt wat hij nodig heeft.
Kijk op mijn site en bel of mail me.
zie omschrijving
0 recensies
41 km

Astrid

Huisdierenservice Oss

Meer informatie
Als u werkt is uw trouwe viervoeter vaak de hele dag alleen thuis. Dat is geen fijn gevoel, niet voor u en niet voor uw trouwe kameraad. Wij geven uw hond graag een gezellig uitje. Ook voor andere huisdieren nemen wij graag de zorg van u over. Als u op vakantie gaat zoekt u een betrouwbare verzorging voor uw huisdier(en). Natuurlijk wilt u het beste voor hem/haar. Dat begrijpen wij volkomen. Daarom geven wij u en uw huisdier de aandacht en service die u beide verdient. Op deze website vindt u algemene informatie. Neem echter gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.
op aanvraag
0 recensies
41 km

Afke Genderen

Katten oppas aan huis IN SLIEDRECHT

Meer informatie
- Gaat u op vakantie en is er niemand voorhanden die voor uw katten zorgt?
- Zoekt u iemand die tijdens uw afwezigheid uw huisdier de nodige liefde en aandacht kan geven?

Ik zorg ervoor dat ze tijdens uw afwezigheid niets te kort komen!

Door mijn levenslange ervaring met katten, weet ik goed wat zij nodig hebben en waar ze om vragen. Als kattenoppas kom ik bij u aan huis om uw kat(ten) te verzorgen. U kunt altijd een afspraak maken en dan kijken we samen wat uw kat nodig heeft.

Waar kunt u aan denken?
- Het geven van eten
- Water verversen
- Ongelukjes opruimen
- Borstelen van de kat(ten)
- Eventueel medicijnen toedienen
- De kattenbak verschonen
- En uiteraard veel knuffels geven!

Als u dit op prijs stelt kan ik tevens tijdens uw (langere) afwezigheid de plantjes zowel binnen als buiten water geven en de post bijhouden en opruimen.

Of u nu 1 of meerdere katten heeft die verzorgd moeten worden, de prijs blijft gelijk! Voor € 10 per bezoek wordt er uitstekend voor uw kat(ten) gezorgd en krijgen zij de aandacht die zij verdienen!

*In het weekend en op feestdagen geldt er een toeslag van € 2,50.
n.o.t.k.
0 recensies
43 km

ZorgvoorDier

Uw kattenoppas aan huis!

Meer informatie
ZorgvoorDier verzorgt uw kat op de momenten dat u het even niet kan.

Tijdens uw vakantie of wanneer u een dagje of weekend weg. Maar ook wanneer u door gezondheidsproblemen of welke andere reden dan ook, niet of alleen gedeeltelijk voor uw kat kunt zorgen. Uw kat wordt dan deskundig verzorgd door ZorgvoorDier, waarbij uw kat in zijn eigen vertrouwde omgeving blijft.

De diensten waar eigenaren 7 dagen in de week gebruik van kunnen maken zijn:
- Kattenoppas aan huis
- Lichaamsverzorging (vacht, nagels, gebit, snavel, hoeven)
- Medische verzorging
- Adviesservice

Naast katten komen alle kleine en grote huisdieren in aanmerking voor de diensten van ZorgvoorDier zoals: honden, katten, fretten, konijnen, knaagdieren, vogels, reptielen, amfibieën, vissen, grote huisdieren zoals geiten, schapen, varkens, pony's, ezels, e.d.

U kunt altijd terug vallen op de professionele dierverzorging van ZorgvoorDier.
De zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!

ZorgvoorDier is werkzaam in de regio IJssel- en Lekstreek (Ouderkerk a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Krimpen a/d Lek, Lekkerkerk, Berkenwoude, Bergambacht, Ammerstol, Stolwijk, Schoonhoven, Gouderak, Moordrecht, Nieuwerkerk a/d IJssel, Capelle a/d IJssel)en ook delen van Gouda en Rotterdam.

Bezoek de website van ZorgvoorDier voor meer informatie en de tarieven of neem contact op via info@zorgvoordier.nl of 06-81048546.
Ik hoop u snel te zien!

Met vriendelijke groet,
Jessica Schouten, ZorgvoorDier
op aanvraag
0 recensies
44 km

Gabrielle Peelen

Betrouwbare en lieve kattenoppas

Meer informatie
Zeg nu zelf, uw kat voelt zich het prettigst in hun eigen omgeving. Ik spreek uit ervaring. Ik heb zelf een aantal katten en ze zijn als kinderen voor mij. Om uw kat zo weinig mogelijk stress te bezorgen, bied ik mijzelf aan om uw kat of katten te komen verzorgen wanneer u op vakantie bent zodat ze lekker in hun eigen omgeving kunnen blijven. Ik ben in het bezit van een paraveterinaire diploma (dierenartsassistente) met praktijjk ervaring. Ik ben een betrouwbaar persoon en zou uw kat niet alleen zijn eten geven, maar ook knuffelen en met hem spelen en natuurlijk ook kattenbaken verschonen. Omgeving Drechtsteden. Voor info, stuur dan gerust een mailtje. Vriendelijke groetjes,
op aanvraag
1 recensie
44 km

Jacqueline Vos

kattenopvang aan huis

Meer informatie
Als u een weekendje weg gaat, op vakantie of andere omstandigheden waardoor u niet voor uw kat(ten) kunt zorgen, dan kunt u Kattenoppas Heusden & Den Bosch inschakelen.

Katten voelen zich vaak het fijnst in hun eigen omgeving.
Als u korte of langere tijd afwezig bent, biedt een kattenoppas aan huis een goed alternatief voor een dierenpension.
Zo kan uw kat lekker thuis blijven! U kunt lekker op vakantie, terwijl uw kat(ten) thuis alle verzorging krijgen die hij/zij nodig heeft.

Een groot voordeel is dat een kattenoppas in de meeste gevallen de kat(ten) zo verzorgt zoals ze gewend zijn. Ze krijgen hun eigen voer, de kattenbak wordt op dezelfde manier verschoond en vaak is er ruimte om met ze te spelen. Het geven van medicatie is meestal geen probleem.
Als kat(ten) ziek worden kunnen ze naar hun eigen dierenarts gebracht worden waar ze de historie van de kat kennen als geen ander. . .

Dus kijk snel op de website voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op!
http://www.kattenoppasheusden.nl/
zie omschrijving
0 recensies
44 km

De Kattenburg

Opvang voor katten op het platteland!

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.
op aanvraag
0 recensies
47 km

Sandra Bakker

Kattenoppas aan huis Lisse en omstreken.

Meer informatie
Kattenoppas aan huis Lisse en omstreken.

Wilt u graag onbezorgd een dagje/weekendje weg, op vakantie, of bent u vaak van huis door uw werk? Dan is een kattenoppas aan huis dé oplossing! Uw kat heeft niet de stress van het "tijdelijk" verhuizen naar een pension, maar wordt in de vertrouwde omgeving verzorgd.

Dagelijks kom ik naar gelang onze afspraak 1 of 2 keer bij u thuis langs om uw kat(ten) (knaagdieren, kippen e.a. kleine huisdieren zijn ook geen probleem) de liefde, aandacht en zorg te geven die ze nodig hebben. Ik ben 7 dagen per week beschikbaar.

Graag kom ik eerst langs voor een kennismakingsgesprek bij u thuis.

Voor meer informatie zie mijn website:

www.kattenoppaslisse.nl
zie omschrijving
0 recensies
49 km

Betty Hoogstad-Netze

Betty's Kattenhotel

Meer informatie
Betty's kattenhotel is een echt vakantieadres voor uw kat(ten). Sinds maart 1994 is ons kattenhotel voor veel kattengasten een vast vakantieverblijf geworden.
Wij stellen het welzijn van uw kat voorop en doet er alles aan om uw kat een zo prettig mogelijke kattenvakantie te bieden.
Uw kat kan de hele dag en nacht lekker spelen, zowel binnen als in de buitenren.
Uw kat hoeft nooit in een hok. Dit geeft minder stress en voorkomt stressgerelateerde klachten.
Uw kat heeft veel knusse plekjes, katten-mandjes en houten kistjes met een lekker dik kussentje om heerlijk in te liggen en zich veilig te voelen.
Veel mogelijkheden om te klimmen.
Aparte verblijven in huis voor katten op dieet, waar ze rustig en gezellig kunnen genieten van hun kattenvakantie en waar wij een goede controle hebben.
op aanvraag
0 recensies
49 km

Persians Paradise

Kattenhotel in Lelystad

Meer informatie
Het Hotel

Persians Paradise is een gloednieuw kattenhotel voorzien van alle luxe.
Het is gezellig en warm ingericht en gevestigd te Lelystad in de groene wijk
'De Landerijen'.

Voor meer informatie over het hotel zoals welke verzorging de katten krijgen, wie de katten verzorgen, welke suites er zijn, etc. kunt u links kijken onder de verschillende kopjes.
op aanvraag
0 recensies
49 km

Annemiek Van den Bemt

Katten verzorging aan huis

Meer informatie
U gaat op vakantie en wilt uw kat(ten) liever niet naar een pension brengen?! Laat deze gerust lekker thuis. Graag kom ik bij u aan huis voor de verzorging van uw kat.

Ik kom naar wens 1 of 2x per dag langs om te voeren en aandacht te geven aan degene die dit op prijs stellen. Lekker kroelen of juist spelen.
Elke dag zal de ontlasting uit de kattenbak gehaald worden en zal deze 1x per week verschoond worden.

Daarbij zorg ik er ook voor dat de post opzij wordt gelegd en de kamerplanten water krijgen.

Tegen een kleine meerprijs kan de kattenbak vaker verschoond worden. Tevens is het een mogelijkheid dat ik de ruimte waarin de kat verblijft 1 keer per week stofzuig tegen een kleine meerprijs.

Ik heb veel medische ervaring opgedaan in mijn werk
als paraveterinair / dierenartsassistent (2007-2013), hierdoor is de verzorging van katten met diabetes geen probleem voor mij.
Uw kat is dus in professionele handen!Voor meer informatie over de katten verzorging aan huis, over mij, mijn werkwijze en de tarieven kunt u terecht op mijn website: www.hondenserviceannemiek.nl
zie omschrijving
0 recensies
50 km

Gebruikers over katten-oppas (0)

No comments yet!

Post a comment


Google
 
© Handigemensen.nl 2014 - Voorwaarden & privacybeleid